Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

A regisztrációval automatikusan feliratkozol a Babát akarok! hírlevelére is. Csak akkor regisztrálj, ha ez számodra elfogadható! A hírlevélről az első hírlevélben található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz. Mi is utáljuk a spamet, így biztos lehetsz benne, hogy az adataid nem kerülnek harmadik fél részére kiadásra.

Amennyiben .gmail-es e-mail címről regisztrálsz, előfordulhat, hogy a visszaigazoló e-mail bekerül a spamek közé. Ezért amennyiben a regisztrációdat követő 3 órán belül nem jelenik meg a regisztrációd érvényesítéséhez szükséges e-mail a postafiókodban, kérlek jelezd az info@babatakarok.hu e-mail címen, és orvosoljuk a problémát. Köszönjük.

A spamelők gyakori regisztrációja (és a fórumok teleszemetelése) miatt az oldalon történő regisztráció az oldal üzemeltetőjének engedélyéhez kötött. Kérlek, hogy várd meg, amíg jóváhagyjuk a regisztrációdat. Köszönjük a türelmedet és a megértésedet! (Mivel napi több száz spam érkezik a hivatalos postafiókunkba a hotmail.com-os spamelőktől, ezért hotmal-es e-mail címről tilos a regisztráció.)

(Figyelmeztetés spamelőknek: ha kéretlen reklám elhelyezését tervezed az oldalon, jobb ha tudod, hogy ezért azonnali kitiltás jár. Magyarul: a felhasználói nevedet azonnal törölni fogjuk a felhasználók listájából, és a hozzáférésedet megszüntetjük.)

Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Személyes információk

Az életkorod megadásával nekem segítesz abban, hogy olyan cikkeket tegyek fel hétről-hétre az oldalra, amely Téged, illetve a veled egykorúakat is érdekelheti. Köszönöm, hogy megosztod velem ezt az információt.

A mező tartalma nem nyilvános.
Ha akarod, közzéteheted a saját web oldalad elérhetőségét. Nem minősítjük spamnek.

Adatkezelés:
A regisztrációval hozzájárulok az adataimnak az adatkezelési szabályzatban meghatározottak szerinti kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy adataimat az adatkezelő harmadik fél részére nem adja ki, illetve azokat csak hírlevél küldésére használja fel. 
CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
4 + 7 =
A fenti művelet eredményét kell beírni. Pl.: 1+3 esetén 4-et.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Legyél velünk itt is