Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Cytovital krém

Íme a „babatervező eszköztár” egy újabb darabja: a Cytovital krém. Önmagában nem nagyon használják a fogamzóképesség növelésére, általában kiegészítő kezelésként érdemes megpróbálkoznod vele. Az ára nem olyan drasztikus, kb. 4000 Ft-ért szerezheted be.

Mi a Cytovital?

Egy úgynevezett „bioinformációs” krém, amelynek számos  hasznos hatása lehet. Amellett, hogy regenerálja és táplálja a bőrsejtjeidet, nőgyógyászati típusú betegségek esetén segíthet a gyógyulásban.

Túl savas vagyok?!

A kisbaba utáni vágy szinte minden nőben kivétel nélkül nagyon erős. Maximum más és más időpontban bukkan a felszínre. Van, aki már huszonévesen megőrül egy kisbabáért, és van aki csak 30 éves kora körül érzi úgy, hogy megérett az anyaságra.

Amiben  még biztosan megegyezünk: egy kisbabáért bármit bevállalunk, a testet gyötrő hormonkezelésektől kezdve az egyéb gyógyszeres, vagy orvosi beavatkozásokig. Hozzáértők szerint ez a tortúra sokszor felesleges, néha csak egy kis életmódváltás – egész pontosan a táplálkozási szokások megváltoztatása  - is elég lenne. Mert nem csak a szervi bajok, hormonális problémák okozhatnak meddőségi gondokat. Sőt! Ez utóbbi simán lehet csupán a túlzott savasság következménye. Túlzott savasság = a szervezeted el van savasodva.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is