Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Saját tapasztalatok a vizsgálatokról

Folyamatosan várjuk a Ti történeteiteket is az info [at] babatakarok [dot] hu e-mail címre! Kérlek osszátok meg másokkal, mindenkinek nagy segítség lenne, ha tudná, mire számíthat a vizsgálatok, beavatkozások alkalmával.

N. Móni: Az én inszeminációm

2 éve próbálkozunk a babával. Páromnál minden rendben, sőt a doki szerint kiemelkedően jók az eredményei. Nálam már bonyolultabb a helyzet. 2001-ben egy vakbél-műtét közben két helyen elvágták a petevezetékem, így a jobb oldalam teljesen használhatatlan. 2008. decemberben volt az első inszeminációm. Fogalmam sem volt mibe kezdek, mivel a dokim csak nagy vonalakban közölte, hogy mit fog csinálni. Tovább olvasom...

Judit tapasztala az Aviva tornáról

Röviden szeretném a történetemet minden gyermeket tervező nővel megosztani.

28 éves vagyok, három éve ismerem a férjemet, rengeteget dolgoztam, hajtottam, nem foglalkoztam magammal. Mindig is problémáim voltak a súlyommal, de az utóbbi három évben rengeteget szedtem magamra. Az elmúlt másfél év volt életeben legidegölőbb korszaka, minden összejött halmozottan. 2009. januárjában az addigi teljesen normális ciklusaim elkezdtek felborulni, de nem törődtem túlzottan vele. Majd április 2-án megjött a vérzésem, és nem akart elmúlni. Akármilyen hihetetlen, de július közepéig véreztem folyamatosan, kisebb-nagyobb intenzitással.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is