Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Komplikációk elkerülése 30 felett - 2. rész

Az előző részben arról esett szó, melyek azok a problémák, komplikációk, amelyek gyakrabban fordulhatnak elő a 30 év feletti leendő anyukáknál, és hatással lehetnek
•    a termékenységük alakulására
•    a kisbaba egészségére
•    a terhesség kihordására
•    illetve a szülésre.

Most pedig azt járjuk körbe, hogyan tudod mindezt elkerülni (vagy legalábbis a lehető legkisebbre csökkenteni az előfordulásuk kockázatát), ha Te is érintett vagy.

Cytovital krém

Íme a „babatervező eszköztár” egy újabb darabja: a Cytovital krém. Önmagában nem nagyon használják a fogamzóképesség növelésére, általában kiegészítő kezelésként érdemes megpróbálkoznod vele. Az ára nem olyan drasztikus, kb. 4000 Ft-ért szerezheted be.

Mi a Cytovital?

Egy úgynevezett „bioinformációs” krém, amelynek számos  hasznos hatása lehet. Amellett, hogy regenerálja és táplálja a bőrsejtjeidet, nőgyógyászati típusú betegségek esetén segíthet a gyógyulásban.

Gynex - meddőségi problémákra is jó lehet

Ha már rengeteg fogamzássegítő módszert kipróbáltál, és még mindig elkerülnek a gólyák, akkor talán a Gynex-re van szükséged. Én sosem használtam, de sok kismama imába foglalja a nevét, akik 1-3 hónapos Gynex szedést követően lettek várandósak.

Mi az a Gynex?

Egy komplex szer. 15 gyógynövényből álló koncentrátum, amelyet csepp formájában kell szedni. A közhiedelemmel ellentétben nem homeopátiás szer, hanem bioinformációs.

Meddőség elleni szérum? - Moksa Elixír

Meddőség elleni szérumról eddig nem nagyon hallhattunk. Annál inkább az átjárhatósági vizsgálatokról, a meddőségi kezelésekről, inszeminációról, lombikbébi programról. Most pedig itt egy orvos – dr. Márkus István klinikai onkológus, szülész-nőgyógyász – aki azt állítja, hogy a teljesen természetes hatóanyagú, homeopátiás elven készült Moksa Elixír akár a meddőségi problémákon is segíthet. A készítményt Bencze Ilona homeopatával együtt fejlesztették ki egy zseniálisan egyszerű (és nagyszerű) elv alapján.

Nem hiányzó hiánytünetek

Úgy gondolod, hogy egészséges életet élsz, és mindent megteszel azért, hogy kisbabád legyen? Ez biztosan így van. Ennek ellenére lehetnek hiánybetegségeid, amelyek megakadályozzák a pici érkezését. Miután elolvastad ezt a cikket, pillants bele a tükörbe! Hirtelen egész másnak látod majd a ráncaidat, a barázdákat az arcodon. Talán rádöbbensz, hogy ezek nem is a korod velejárói, hanem tünetek, amelyekre figyelned kell. A Schüssler-féle arcdiagnosztika segíthet ennek az eldöntésében.

Judit tapasztala az Aviva tornáról

Röviden szeretném a történetemet minden gyermeket tervező nővel megosztani.

28 éves vagyok, három éve ismerem a férjemet, rengeteget dolgoztam, hajtottam, nem foglalkoztam magammal. Mindig is problémáim voltak a súlyommal, de az utóbbi három évben rengeteget szedtem magamra. Az elmúlt másfél év volt életeben legidegölőbb korszaka, minden összejött halmozottan. 2009. januárjában az addigi teljesen normális ciklusaim elkezdtek felborulni, de nem törődtem túlzottan vele. Majd április 2-án megjött a vérzésem, és nem akart elmúlni. Akármilyen hihetetlen, de július közepéig véreztem folyamatosan, kisebb-nagyobb intenzitással.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is