Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

A hormonrendszer támadói: az EDC-k

2011-ben a nők szervezetének számos olyan, rajtuk kívül álló tényezővel kell megküzdenie, amely csökkenti a fogamzóképességüket. Egész hadsereg támadja a hormonrendszert, „akikkel” szinte lehetetlen felvenni a küzdelmet.

A szóban forgó támadók az EDC-k (endocrine disrupting chemicals), magyarul: az endokrin, vagyis a hormonális rendszert károsító vegyi anyagok. Amint az az elnevezésből is látszik, olyan anyagokról van szó, amelyek megzavarják a szervezet kényes hormonális egyensúlyát.

Méregtelenítő tippek babatervezőknek

Korábban minden egyes méregtelenítésről szóló cikk elolvasásakor fogadalmak sorát tettem: mostantól másképp élek. Tényleg végig fogok csinálni egy méregtelenítő kúrát, és változtatok az életmódomon. A cikk olvasása közben mindig elrémített, hányféle káros hatás éri nap mint nap a szervezetemet, és szinte láttam magam előtt a testemben halmozódó salakanyag-kupacokat. El is határoztam: másnap indul a méregtelenítés. De reggel inkább magamba döntöttem a szokásos ébresztő jellegű fekete teámat – naná hogy cukorral – és a munkahelyi büfében gyorsan belapátoltam egy finom francia krémest. Másnap egy fánk volt az áldozatom, harmadik nap pedig valahogy a kosaramba keveredett az áruházban egy csomag pilótakeksz.

Hétköznapi mérgeink és a meddőség

Rák, meddőség, asztma, allergia, születési rendellenességek. Olyan betegség-típusok, amelyekről egyre többet  hallunk – mert sajnos egyre gyakrabban fordulnak elő. Elgondolkodtató, hogy mi lehet ennek az oka. Néhány kutatás szerint a betegségek 25 %-át a szervezetünkben lévő vegyi anyagok túltelítettsége okozza. Ugyan már! Legyintenek erre sokan. Hiszen már MINDENBEN van vegyi anyag, talán már levegőt se vegyek?!
 

Meddőség ellen az irodában is

Küzdj a már meglévő meddőségi problémáid ellen (vagy előzd meg a kialakulásukat) a munkahelyeden is! Mielőtt azt hinnéd, hogy harcos jelszavakat kántálva kell a főnököd elé vonulnod a hátad mögött kolléganők tömegével, megnyugtatlak: ennél sokkal egyszerűbb a dolgod.

Lézernyomtató és meddőség

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is