Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Méregtelenítő tippek babatervezőknek

Korábban minden egyes méregtelenítésről szóló cikk elolvasásakor fogadalmak sorát tettem: mostantól másképp élek. Tényleg végig fogok csinálni egy méregtelenítő kúrát, és változtatok az életmódomon. A cikk olvasása közben mindig elrémített, hányféle káros hatás éri nap mint nap a szervezetemet, és szinte láttam magam előtt a testemben halmozódó salakanyag-kupacokat. El is határoztam: másnap indul a méregtelenítés. De reggel inkább magamba döntöttem a szokásos ébresztő jellegű fekete teámat – naná hogy cukorral – és a munkahelyi büfében gyorsan belapátoltam egy finom francia krémest. Másnap egy fánk volt az áldozatom, harmadik nap pedig valahogy a kosaramba keveredett az áruházban egy csomag pilótakeksz.

Tibeti 5 rítus

Ha késik a gólya, és már közeledsz a harmadik X-hez, esetleg már túl is vagy rajta, akkor lehet, hogy Te is gyakran elhallgattatnád a fejedben feltörő tik-tak hangocskákat: a biológia órád ketyegését. Sajnos a „ki fogok futni az időből” gondolat a meddőséggel küzdő nők nagy részénél felbukkan, és bizony nem segíti elő a baba érkezését. 

A szóban forgó óra valóban ketyeg, a sejtjeink és a génjeink öregednek, de mielőtt pánikba esnél, nézz körül a világban: hány nő ad életet idősebb korában is egészséges, gyönyörű kisbabának?! De az is elég, ha belekukkantasz egy bulvárlapba: sztárok tucatjai halasztják a várandósságot 35 éves kor utánra. Sokan közülük az „öt tibeti gyakorlatra” esküsznek, amely szerintük a „fiatalság forrása”.

Akupunktúra helyett testgyertya

Nem fáj, nem kellenek hozzá tűk, hatásos lehet meddőségi problémák ellen, és akár otthon is végezhető. Ezek a testgyertyázás előnyei.
Hátránya viszont, hogy a többségünknek fogalma sincs, hogyan kell testgyertyázni.  Ezt a problémát orvosolandó kicsit utánanéztem a neten, pontosan mi is az a testgyertya, és hogyan működik.

Meddőség és az E-számok

Amikor elkezdtem ezt a bejegyzést írni, sok-sok ezzel kapcsolatos információt elolvastam a neten. Az E-számok üldözőinek hosszú listáival kezdtem, és az E-anyagok használata mellett lobbizók által közzétett cikkekkel folytattam. Nem lettem okosabb. Mindkét csoport érvelésében találtam logikus elemeket, de megvallom, engem inkább az adalékanyagok használatát ellenzők felé húzott a szívem. A „támogatók” csoportjának véleményét ugyanis szerintem jelentős mértékben befolyásolja a PÉNZ.
 
A fentiek miatt tehát kialakítottam a saját véleményemet, és tanácsomat az élelmiszerekben található adalékanyagokra vonatkozóan, amelyet szeretnék megosztani Veled is, mint babát tervező nővel, akinek oda kell figyelnie önmaga, és a leendő kisbabája egészségére.
 
Támadnak az E-számok!
 

Talpmasszázs

A talpunk az a testrészünk, amelyről az ősz kezdetén megfeledkezünk, és csak tavasszal pillantunk újra rá,  amikor előszedjük a szekrény mélyéről a szandálunkat. Pedig a talpunk sokkal érdekesebb dolgokat tartalmaz, mint néhány bőrkeményedést. Több, mint 7000 idegvégződés található rajta, így alkalmas arra, hogy masszázs segítségével rajta keresztül az egész szervezetünket kezeljék.
 
A talpmasszázs feladata, hogy a szervezet saját gyógyító erőit támogassa. Végezheted saját magad, csinálhatja a párod, de a legjobb eredményt akkor érheted el, ha szakképzett masszőrhöz fordulsz.
 
Mik azok a reflexzónák?
 

Aloé a férfi és női meddőség kezelésére

Az Aloé gélről csak annyit szeretnék megjegyezni – amit egyébként a web oldal más részén is említettem már – hogy több hónapnyi sikertelen próbálkozás után én egy Aloé-kúrát követően estem teherbe. Nem jelenthetem ki egyértelműen, hogy pont emiatt fogant meg a baba, hiszen ugyanebben az időszakban kineziológushoz is jártam, illetve családfelállításon is voltam, és Bach-cseppet is szedtem, de tekintve az összetételét, én nagy szerepet tulajdonítok neki az események alakulásában.
 
Ennyit magamról. A termékre vonatkozó, a lenti leírásban szereplő további adatok az Aloé Vera Termék és Üzleti Katalógusból származnak.
 
Aloé Vera Termék és Üzleti Katalógus
 

Meddőségűző csodaszerek a kaptárból: propolisz és méhpempő

Idézet Dr. Horváth Zsuzsa nőgyógyász főorvos egy előadásából
 
„Nagyon jelentős termékek a méhkaptár termékei. A pollen, a méhpempő, a propolisz. Nőgyógyászati vonatkozásban, gyulladásos betegségek esetén a  propolisz nagyon jó hatásfokú. Sokkal hamarabb jön látványos eredmény és sokkal hosszabb a tünetmentes periódus. Ma már a fiatal populációnak, tehát a tinédzsereknek és fiatal nőknek a 20 %-a szenved valamilyen gyulladásos nőgyógyászati betegségben. Leggyakoribb a hüvelygyulladás, a nemi úton terjedő betegség, a kismedencei gyulladásos betegségek, és ezeknek a megelőzése nagyon fontos feladat, mert a kezelésük sokszor nagyon nagyon nehéz, és nem is vezet mindig megnyugtató végeredményre, mert sajnos a gyulladásos kürtő elzáródás után a jön a lombikbébi klinika, ezt kell mondjam.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is