Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti
warning: Creating default object from empty value in /var/www/babatakarok/data/www/babatakarok.hu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Kínai fogamzásnaptár

Kisfiú vagy kislány lesz? Ez a kérdés időtlen idők óta foglalkoztatja a babára vágyó párokat. Sokan már a babatervezés időszakában igyekeznek bevetni minél több praktikát annak érdekében, hogy az áhított nemű utód szülessen. Ezek egyike a kínai fogamzásnaptár. Készítője szerint csak a  kisbabánk fogantatásának időpontját kell tudnunk (vagy előre megterveznünk), és a naptárban megjelenő eredménytől függően máris beszerezhetjük a rózsaszín vagy kék tapétát a gyerekszoba falára, nem kell megvárni az ultrahang vizsgálatok eredményét.

Fiút vagy lányt? - a természet befolyásolása

Az általam ismert kismamák általában arra a kérdésre, hogy fiút  vagy lányt szeretnének, azt válaszolják, hogy „mindegy, csak egészséges legyen”, és ez így is van rendjén. Ugyanakkor előfordulhat, hogy egy többgyermekes – és ráadásul csak fiú vagy csak lány gyermekekkel rendelkező – család újabb próbálkozásra már szeretne egy másik nemű gyerkőcöt is. Ilyenkor nem árt tudni, hogy teljesen természetes úton lehet némi ráhatásunk a dolgok alakulására, bár nem garantált, hogy ezúttal a várva várt kisfiú vagy kislány gyermek jelentkezik újabb utódként.

Jónás-naptár - csoda?

A Jónás-naptár a nevét a megalkotójáról, dr. Jónás Jenőről kapta. A szlovák orvos egy több ezer éves babiloni kőtábla töredéken olvasott mondat alapján kezdte meg kutatásait, mely szerint „a nő termékenységét a Hold egyes fázisai irányítják”.
 
1956-ban felfedezte, hogy a szövegrész a nők születési idejével és helyével kapcsolatos holdfázisokra utal. Elmélete szerint a nők akkor a legtermékenyebbek, amikor a Hold pont ugyanúgy áll, mint a születésük perceiben. Vizsgálatai során arra  megállapításra jutott, hogy ezeken a napokon a nők 85 %-a esik teherbe, míg a menstruációs ciklusból kiindulva számított ovulációs napokon csak a nők 15 %-a. 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is