Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

PG53

Azt szeretném kérdezni, hogy kinek milyen tapasztalata van az ovulációs mikroszkóppal.? Mennyire jött be amit jelzett?

pg53


Sziasztok. Rájöttem a titkára! Nem szabad sok nyálat kenni rá, mert az sosem szárad meg és csak a buborékokat fogod látni.(a lényege, hogy száradáskór hogyan kristájosodik a nyálad) Eleinte így csináltam, mert azt olvastam a forumokon, hogy sok nyálat kell. Nekem úgy vált be, hogy kevés nyál, hagyni teljesen megszáradni és valóban látni fogod a kis páfrányokat. Igazából ki kell tapasztalni hogyan használd. Nekem bejött!

PG53


Nekem bejött. Mindig "jókor" mutatja a peteérést, igaz, kellett egy kis idő, hogy hozzászokjon a szemem meg hogy elvonatkoztassak a kis buborékoktól, amik óhatatlanul rákerülnek és nem lehet eltüntetni őket. Sajnos baba még nem lett belőle, de talán most. Szerintem az a baj, hogy sokan nem tudják, hol is kell nézni. Nagyon fontos, hogy 50 cm-re legyen a fénytől, mert addig csak a felszín látható, nekem ráadásul csak este, amikor kintről természetes fény nem jön be, akkor látszik.

pg53


Nekem nem jött be,bárhogy takaritottam,nekem mindig azt mutatta,hogy nincs peteérésem,na de 1éven keresztül.!!! Szerintem egy nagy nulla

pg53


Érdekes, mert Én sem nagyon tudok eligazodni rajta, mert a 9. napon egyszer mutatta a páfrányosat, utána pedig egyszer sem. De az nagyon korai szerintem. Na mindegy, próbálkozom vele. Nekem az ovu teszt, az kimutatta mindig, csak az nem olcsó, és legalább 4 kell havonta.

PG 53


Lehet, hogy nem is volt... Nekem azóta már van egy 3 éves lányom, azt hiszem ez önmagáért beszél.

PG 53


Részemről használtam a PG 53-at, nekem elég megbízhatónak tűnt, bár védekezésre nem merném használni.:) Viszont a peteérést mindig kimutatta. Annyi, hogy alaposan kell takarítani, mert ha kicsit is rajta marad az előző megfigyelésből, akkor már becsaphatja az embert.

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is