Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Angyalkártya depresszió ellen

Előfordul, hogy úgy érzed, senki sem ért meg? Hogy nem látod a kiutat a jelenlegi helyzetedből, és egyedül maradtál a problémáddal? Ez velem is megtörténik néha. Régebben rendszeresen „meglátogatott” a letargia, amikor havonta dobáltam ki a szemetesbe a negatív terhességi teszteket.
 
Ha most lennék ugyanebben a helyzetben, ilyenkor húznék egy angyalkártyát. Neked is szívből ajánlom ezt az egyszerű és gyors „terápiás módszert”. Nem, nem ment el az eszem.  Nem kell hinned a szárnyakkal repkedő, pufók arcú, aranyruhás angyalkákban, akik megoldják minden gondodat, bajodat. Viszont kipróbálhatod, hogy milyen az, amikor üzenetet kapsz az Univerzumtól.

 
Még kártyát sem kell venned hozzá, elég ha leülsz a számítógép elé, ahogy most is teszed. Számos olyan oldal van a neten, ahol kártyacsomagokból húzhatsz. Az én személyes kedvencem a Lótuszvirág Pagoda. Itt rengeteg kártya segítségével kérhetsz útmutatást.
 
Ilyenkor úgy gondolj a kártyára, mint egy kívülállóra, aki távlatokból szemléli az életedet, és a jelenlegi helyzetedet. Rámutat olyan egyszerű és világos dolgokra, amelyek a számodra nem láthatóak és nem érthetőek, ezzel nyújtva segítséget Neked. Ilyenkor a kártya egy-egy mondata is elég lehet ahhoz, hogy jobban érezd magad, felismerd, hogy miért is vagy az adott szituációban, vagy meglásd az utat, amerre haladnod kell.
 
Én nagyon szeretem a „Napi útmutatás angyalodtól” kártyacsomagot, de érdemes kipróbálni a fenti oldalon szereplő csomagokból az egyéb kártyák között található „Istennők jóskártyát” is. Nagyon fontos, hogy mielőtt kártyát húznál, kapcsold ki a TV-t, és csak a kérdésedre koncentrálj.
 
Elképzelhető, hogy nem azt látod a kártyán, amit vársz. Ilyenkor nézd meg jól a kártyalapot, vizsgáld meg, hogy érzelmileg hogyan hat rád a képi világa, gondolkozz néhány napig a lap üzenetén. Hosszú távon ki fog derülni, hogy a kártyának volt igaza. Nálam legalábbis ez a helyzet… Ha számodra a fentiek már túl „misztikusak”, akkor hagyd a csudába a kártyákat, de ha picit is nyitott vagy rá, egy próbát megér.
 
„Amikor imádkozunk, Istenhez szólunk. Amikor meditálunk, Isten szól hozzánk…”
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is