Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Hogyan kell „nem görcsölni” a babán?

Szia,

ugye neked is ez a „kedvenc” mondatod? Ne görcsölj rá a babára, úgyis akkor fog jönni, amikor nem is gondolsz rá!

Hogyan lehet nem görcsölni azon, hogy ismét közelít a menstruáció időpontja?! Hogyan lehet elkerülni, hogy az ember állandóan a várandósság jeleit keresse magán? Hogyan lehet könnyedén venni a különböző kezeléseket, a naptár szerinti szeretkezéseket, és hogy a kapcsolatból napról napra kopik ki a romantika a gyermek utáni vágy miatt? Hogyan tudna az ember könnyedén túllépni azon, hogy az idő múlik, a biológiai óra ketyeg, és ő talán sosem élheti majd át az anyaság csodálatos érzését? Hogy esetleg sosem ölelheti magához a szuszogó, babaillatú gyermekét?!

Aki kimondja a fent idézett mondatot, nyilván sosem járt még ebben a cipőben, különben tudná: aki régóta vágyik már hiába a kisbabája érkezésére, az már képtelen „rágörcsölés” nélkül élni a hétköznapjait. Egyetlen dologban van igaza a másik oldalnak: ez az állapot valóban nem kedvez a várandósság létrejöttének. Hiszen a stressz, szorongás oly mértékben befolyásolja a hormonrendszert, hogy ez már önmagában – bármilyen egyéb betegség fennállása nélkül is – akadálya lehet a fogantatásnak.

Babára vágyó nőként mit tudunk tenni ez ellen? Szerencsére sok mindent. A „Hogyan kell nem görcsölni a babán” cikksorozat keretében ezt a témát fogjuk körüljárni, és bemutatom neked azokat a lehetséges stressz-oldó (avagy „görcsölés” oldó) módszereket, amelyeket akár otthon, egyedül is alkalmazhatsz.

Elsőként Jankai János nemzetközi hipnoterapeutával fogunk beszélgetni arról, hogyan segíthet a hipnózis és az önhipnózis (igen, ilyen is van) a termékenységi problémák legyőzésében.

Ha érdekel, hogyan segíthet a hipnózis, vagy akár csak egy önhipnózis hanganyag meghallgatása abban, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok is a gólya (és hogy kevesebb szorongással éld a mindennapjaidat) kattints ide a cikk elolvasásához: Hogyan kell nem görcsölni a babán?

Szeretettel üdvözöllek:
Szeghy Krisztina

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is