Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Elmúltam már 30, és gyereket akarok

Szia,

az orvosok szerint az első kisbabánk fogantatásának ideális időpontja akkor jön el, amikor már betöltöttük a húsz éves kort, de még nem léptünk bele a harmincba. Biológiai szempontból ugyanis ekkor vagyunk a legtermékenyebbek. Ezzel az információval a legtöbb nő tisztában van, mégis egyre többünk élete alakul úgy, hogy csak harminc éves korunk körül, vagy azután érezzük alkalmasnak a helyzetet a családalapításra. És ez nem csak a magyar nőkre jellemző. Világszerte tendencia, hogy egyre több a harminc év feletti, első gyermekét váró édesanya.

Bár az első terhesség kitolódása kapcsán gyakran hallani arról, hogy mindez a nők „karrierista” hozzáállásának köszönhető, ez nem minden esetben igaz. Bár valóban benne van a pakliban, hogy a diplomát még a kicsi érkezése előtt szeretnénk megszerezni, és jó lenne néhány év gyakorlati tapasztalat is a GYES évei előtt, de nem minden esetben az ilyen irányú vágyaink a döntőek. Sokszor mindössze azért tolódik ki a gyermekvállalás időpontja harminc év fölé, mert a nő ekkorra találja meg azt a társat, akitől gyermeket szeretne.

De akár tudatos tervezés, akár a véletlen eredménye, hogy az első baba érkezése kitolódik, minden harminc feletti, gyermeket tervező nőnek tudnia kell, hogy ebben a korban a várandósság évről-évre magasabb kockázattal jár.

Ez elég ijesztően hangzik, de mit jelent valójában? Megtudhatod a cikksorozat első részéből: Elmúltam már 30, és gyereket akarok

Szeretettel üdvözöllek:
Szeghy Kriszta
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is