Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Meddőség elleni szérum? - Moksa Elixír

Meddőség elleni szérumról eddig nem nagyon hallhattunk. Annál inkább az átjárhatósági vizsgálatokról, a meddőségi kezelésekről, inszeminációról, lombikbébi programról. Most pedig itt egy orvos – dr. Márkus István klinikai onkológus, szülész-nőgyógyász – aki azt állítja, hogy a teljesen természetes hatóanyagú, homeopátiás elven készült Moksa Elixír akár a meddőségi problémákon is segíthet. A készítményt Bencze Ilona homeopatával együtt fejlesztették ki egy zseniálisan egyszerű (és nagyszerű) elv alapján.

 

Test és lélek

Már Szókratész is úgy gondolta 2400 évvel ezelőtt, hogy a betegségeink valójában pszichikai eredetűek. Természetesen ezt rettenetesen nehéz lehet elfogadni egy rákos megbetegedésben szenvedőnek, valakinek, aki épp átesett egy infarktuson, vagy épp olyasvalakinek aki hiába várja évek óta a kisbabája érkezését. Mégis érdemes lehet megpróbálni, mert talán épp ez jelentheti a gyógyulást. 

Persze könnyű mondani, de nehéz megérteni. Olyan társadalomban nevelkedtünk, amely a betegségeket sorscsapásnak tartja és gyógyszerek ezrei állnak a rendelkezésünkre, hogy távol tartsuk magunktól a betegség-démonokat. Soha még egy kor sem foglalkozott ennyit az emberi egészséggel, és annak megőrzésével. Logikusan következik tehát, hogy mindenkinek egészségesnek kellene lenni. Hogyan lehet mégis, hogy épp az ellenkezője igaz? Manapság sajnos népbetegséggé vált az allergia, vagy éppen a meddőség, csak hogy két jellemző problémát említsünk.

Barátod, a betegség

A probléma az, hogy mint mindenen magunk körül, a testünkön is uralkodni szeretnénk. Pedig csak együtt kellene működnünk vele. Nézz úgy a betegségedre, mintha egy varázstükörbe pillantanál, amely megmutatja, mi az, ami éppen rossz az életedben.

Hogyan mutatja meg mindezt? A tested állandóan üzeneteket küld Neked. És ha az üzeneteit figyelmen  kívül hagyod, akkor bizony drasztikusabb módszerekhez nyúl. Fájdalmat sugároz, így kényszerítve rá, ugyan figyelj már végre oda a problémádra.

A problémád gyökere pedig mindig a lelkedben rejtőzik. Függetlenül attól, hogy épp milyen betegség milyen stádiumában vagy, biztos, hogy a háttérben valamilyen megoldatlan életfeladatod, gondod húzódik, amellyel mélyen belül vonakodsz szembenézni. Ha ez a belső konfliktus valamilyen módon nem kerül feloldásra benned, akkor az agyadnak annak a területén, amely ezzel foglalkozik, egy „merev kép” rögzül. Ez az agyi rész aztán éjjel-nappal ezen spekulál, és gátolja a normális testi szintű energia és információáramlást. Végül a probléma testi szinten is megjelenik betegség formájában és ha továbbra sem törődsz a megoldásával, csak kapkodod be egymás után a bogyókat, akkor bizony a betegség krónikussá válhat. Olyan ez, mint mikor az autódon kigyullad a benzinszint kritikus csökkenését jelző lámpa. Addig fog világítani, amíg meg nem tankolod az autót.

A betegség valódi küldetése tehát az, hogy előrébb lendítsen a saját utadon, és fejlődési lehetőséget kínáljon a számodra. Ugyanez lehet igaz akkor, ha minden igyekezetetek ellenére sem érkezik meg a várva-várt kisbaba.

Gólyacsalogatás Moksával

„Ne görcsölj rá ennyire erre a baba-témára! Azért nem jön a kicsi, mert annyira görcsölsz rajta.” Na ez az a mondat, amitől minden meddőségi problémával küzdő nőnek égnek áll a haja. Mégis hogyan lehetne nem görcsölni azon, hogy körülöttem már mindenki babázik, mindenki eleget tud tenni az alapvető női feladatának, csak én nem?! Ilyenkor jöhet a képbe a Moksa Elixír.

Dr. Márkus István és Bencze Ilona abból indult ki, hogy vannak élethelyzetek, amelyekkel mindnyájan szembe kell, hogy nézzünk az életünk során. Összesen 64 ilyen élethelyzetet szedtek össze. Ilyen például a felelősség kérdése, a kudarcélmények, vagy épp a gyerekvállalás, az anyaság. A találmányuk azért zseniális mert egy kalapba dobja a homeopátia és a virágterápia elveit és eredményeit, és aztán a kalapból előrántja a Moksát, amely mindkettőt ötvözi, és mind a 64 problémás élethelyzetre megoldást kínál.

Miből áll a Moksa?

Hát ez pontosan a számomra sem derült ki. De nyilván ha napvilágra kerülne, odalenne a forgalmazó titka. Tehát meg kell elégednünk annyival, hogy 84 virág esszenciájából készült, homeopátiás eljárással. (Tehát nem maga a virág van jelen a szérumban, csupán a víz hordozza a rezgését, információ szintjén. Bővebb információ a homeopátiáról itt: Homeopátiás segítség gyógyszerek helyett.)

Hogyan segíthet Neked?

Tegyük fel, hogy szembe kerülsz az életed során egy élethelyzettel a fent nevezett 64-ből – pl. nőként a teremtés (tehát az anyaság) témakörével, amellyel ilyen-olyan okok miatt legbelül, tudat alatt valamiért nem tudsz megbirkózni. Eleve van tehát benned egy energiablokk, amelyet még tetéznek a menstruációddal együtt hónapról-hónapra érkező kudarcélmények. Az ezzel szervesen együtt járó stressz pedig még inkább gátolni fog abban, hogy anya lehess.

Ilyenkor a Moksa megalkotóinak ígérete szerint elég bevetned a szérumot. A szervezeted az Elixírben lévő 84 hatóanyag közül ki fogja választani azt, amelyikre éppen szükséged van, és ennek köszönhetően helyreáll a lelki-testi egyensúlyod. A Moksa dr. Márkusék szerint csak olyan anyagokból áll, amelyeket már ezelőtt 100 évvel ezelőtt is használtak és alkalmaztak. Nincs mellékhatás, amire nincs szüksége a szervezetednek, az természetes úton távozik.

Világszinten forradalmi eljárás

Jelenleg ez az egyedüli ilyen típusú fellelhető komplex terápiás eszköz a világon. Amely ráadásul egyedül, otthon alkalmazható. Mivel a szervezeted maga választja ki az Elixírben lévő hatóanyagok közül a neki kellő információt, ezért nincs szükség hozzá szakember segítségére.

A Moksa Elixír jelenleg homeopátiás elvű komplex étrend kiegészítőnek minősülő készítmény, amely C-vitamint is tartalmaz, tehát nem gyógyszer. Ennek megfelelően nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi ellátásokat. Ugyanakkor remélhetőleg dr. Márkus István és Bencze Ilona 10 éves kutatómunkájának meglesz a maga eredménye, és a Moksa valóban olyan zseniális eredményeket hoz majd, mint amilyennek az elmondásuk alapján ígérkezik. 
 

Szeghy Krisztina
Családsegítő konzulens, pszichológiai mentor
a babatakarok.hu írója, szerkesztője

További információk rólam és az általam vezetett Babahívogató Programról:

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba

Közvetlen elérhetőségeim: 
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com
20/255-62-69


 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is