Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

A meddőség spirituális oka

Az előző cikkben a termékenységi problémák lehetséges racionális okait vettük sorra. Itt az ideje, hogy most megismerkedjünk egy másik nézőponttal is: a meddőség spirituális értelmezésével.

Nőnek lenni csodálatos dolog. Tudod miért? Mert a nő nem csak teremtett lény, hanem teremtő, életet adó is egyben. Istennők vagyunk. És Te is egy vagy az istennők közül! A spirituális szemlélet szerint azonban sok beleszólásod nincs abba, hogy mikor nyilvánul meg az istennői mivoltod, azaz mikor válsz anyává. Az időpontról az a lélek dönt, aki kiválaszt majd Téged az édesanyjának.

Lélek-elmélet

Bizonyos vallások szerint ha meghalunk, a lelkünk is meghal, és aszerint ahogy éltünk, a mennyországba, vagy a pokolba kerül. Már egészen kicsi koromban gondot okozott ennek a megértése. Vajon hogyan férhet el az a sok-sok lélek ezen a két helyen? Nem válik egy idő után akár a mennyország, akár a pokol szűkössé?!

Már felnőtt voltam, amikor találkoztam egy másik elképzeléssel, mely szerint a halál időpontjában a lélek csak „ruhát cserél”, azaz fiatalabb testbe költözik, mert az előző már elhasználódott. Ezt azonnal el tudtam fogadni, mert logikusnak tűnt a lelkek körforgása.

Ezt az elméletet szeretném most veled is megismertetni. Ennek értelmében ugyanis minden kisbaba egy újjászülető lélek, aki a test halála után vár az újjászületés lehetőségére. A lélek az újjászületése előtt „kiszemeli” magának a leendő szüleit. Aszerint választ, hogy ebben az életében milyen életfeladatoknak kell eleget tennie, mit kell megtanulnia, miben kell fejlődnie, hiszen ebben az elsődleges segítői éveken át a saját szülei lesznek.

Az elmélet értelmében a Te leendő kisbabád is egy lélek, aki éppen arra vár, hogy újjászülessen. Ehhez azonban meg kell lennie azoknak a feltételeknek, amelyeknek a teljesülésére ő most vár. Hiába siettetnéd tehát az érkezését, akkor fog megfoganni és a világra jönni, amikor elérkezik a számára megfelelő időpont.

Három új ember születik

A baba születésével azonban nem csak egy új ember születik, hanem mindjárt három. A születés ugyanis nem csak egy fizikai-szellemi lény, a kisbaba világra jövetele. A gyerek két új embert hív életre a születésével: az anyát és az apát. A fogantatáskor pedig mindkettőjüknek olyan helyzetben kell lennie a saját életútján, amely a születő lélek számára ideális a saját életútja beteljesítéséhez. Jó kis feladat összehozni, hogy minden stimmeljen, ugye? :) (Épp ezért az újjászületés a fent leírtaknál azért valamivel bonyolultabban megy végbe, nem is annyira egyéni, hanem inkább kollektív döntés következményeként, ennek a taglalása azonban már túlmutatna a cikk keretein, maradjunk tehát ennél az "egyszerűsített" verziónál.)

A meddőség spirituális oka

Mit jelenthet spirituális szempontból, ha a nő nem tud teherbe esni? Kétféleképpen lehet megközelíteni a dolgot. Az első a baba szemszöge. Lehet, hogy még nincs itt a megfelelő időpont, hogy a lélek, akivel ti kisbabátokként találkoztok majd, újjászülessen. Az is lehet, hogy a körülmények még nem megfelelőek. Például a leendő anya még nem a tényleges apajelölttel próbálkozik, akitől a pici majdan meg fog foganni. (Sok ilyen példa van: a leendő anya az első férjétől nem lesz várandós, míg a második férjénél azonnal megfogan, holott szervi problémát az első esetben sem találtak az orvosok. Itt persze lelki akadályok is közrejátszhatnak, de erről már korábban írtam, így most nem mennék bele.)

A másik a Te oldalad. Lehet, hogy amikor a saját újjászületésed mellett döntöttél, a gyermektelenség karmáját vállaltad. Tudom, ez most szörnyen hangzik, de mindjárt elmagyarázom, mit jelent.

Miért alakulhat valakinek úgy az élete, hogy sohasem lehet saját maga által kihordott és megszült kisbabája? Ennek az összefüggéseit a jelenlegi földi életünk nézőpontjából már nem láthatjuk át. De bízva a magasabb energia (vagy Isten) tudatosságában, alázattal el kell tudnunk fogadni, ha nem lehet saját gyermekünk. Ez ugyanis nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy egyáltalán nem lehet saját gyermeked!

Elképzelhető, hogy a későbbiekben úgy alakul a sorsod, hogy valaki más gyermekéről kell majd gondoskodnod, vagy besegítened a nevelésében.

Az is előfordulhat, hogy a korábban már emlegetett, még lélekként meghozott kollektív döntések következtében egy olyan gyermeket fogsz majd felnevelni, akit örökbe fogadtok a pároddal. Akit ugyanúgy a saját gyermekedként szeretsz majd, mintha genetikailag is Tőled származna, csak ő a hozzátok érkezése előtt nem a pocakodban, hanem a szívetekben növekszik majd.

A spirituális okokról, a baba „bevonzási” lehetőségéről, és hasonló érdekességekről a Ha lelki ok miatt késik a baba… című könyvben bővebben is olvashatsz. (Bővebb infó a könyvről itt: MEGNÉZEM)

A könyv tartalomjegyzékét itt találod: TARTALOMJEGYZÉK
Ide kattintva rendelhetsz a könyvből: RENDELEK EGY PÉLDÁNYT!

Késik nálatok a gyermekáldás? Azt gondolod,  lehet, hogy ennek lelki oka van? Akkor érdemes megnézned, hogyan és miben segíthet a Babahívogató Program, amellyel a termékenységi problémák lehetséges lelki okait próbáljuk feltárni közösen a leendő anyukával és / vagy apukával: 

Szeghy Krisztina
20/255-62-69
www.szeghykrisztina.hu
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is