Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:

Hogy jöjjön a baba!

Szeretnél könnyedén teherbe esni, és lecsökkenteni a várakozással töltött időt?

 

Mindez nem lehetetlen, annak ellenére, hogy valószínűleg most még ezt gondolod:

"Fogalmam sincs, hogyan eshetnék végre teherbe. Már mindent kipróbáltam amit mások ajánlottak, mégsem vagyok várandós."

Ismerős a helyzet? Akkor lehet, hogy ezek a gondolatok is azok lesznek:

Veled is előfordul néha, hogy eleged van az időzített szeretkezésekből? Te is félsz, hogy a kapcsolatotok rámehet a "gyerekcsinálásra"?

Téged is kiborít a folyamatos, hónapról-hónapra újrakezdődő várakozás? Hiszen folyamatosan várakozunk: az orvosi vizsgálatokra, az ovulációra, arra, hogy talán ezúttal nem jön meg...

Te is minden menstruáció után üresnek és szomorúnak érzed magad?

Számodra is egyre távolibbnak tűnik a remény, hogy valaha is anya leszel?

Hullámvölgyekben neked is az jár a fejedben, hogy nem akarod figyelgetni magadat többé, nem akarsz csalódni többé, és eleged van az egész baba-projektből?

Ismerem az érzéseidet, mert néhány évvel ezelőtt én is átéltem őket. Tudom, hogy sokszor szinte fojtogat a tehetetlenség, amiért az orvosodnak csak egy vagy a sok betege közül, miközben te belefáradsz a kudarcokba, mert tudod, hogy gyerek nélkül nincs értelme az életednek.
 

Ugye milyen jó lenne, ha mindez egy csapásra megváltozna?

  • Ugye milyen jó lenne, ha soha többé nem kellene hallanod a rokonoktól, ismerősöktől: "na mikor lesz már baba?"
  • Ugye milyen jó lenne, ha már csak évente egyszer kellene nőgyógyászhoz járnod, a szokásos évi rutinellenőrzésre?
  • Ugye milyen jó lenne, ha nem kellene több pénzt kiadnod a termékenységnövelő csodaszerekre, terhességi tesztekre, orvosokra?
  • Ugye milyen jó lenne, ha nem kellene többé azon gondolkoznod, hogy mi az a beavatkozás, ami még belefér neked, és mikor jöjjön el az a pont, amikor elfogadod, hogy gyermektelen leszel?

Van egy jó hírem. Mostantól mindez nem elérhetetlen álom a számodra. Bármikor valóra válhat. :)

 

Ebben pedig egy új módszer lehet a segítségedre. 

Pszicho-szomatikus. Hallotad már ezt a kifejezést? A szó első része - pszicho - a lelket takarja. A második - szomatikus - pedig azt jelenti testi jellegű. Tehát olyan folyamatokról van szó, amelyekben a testi és a lelki történések összekapcsolódnak. Például kínos helyzetben az ember elpirul, ijesztő hírt hallva elsápad, összecsuklik a lába.

Mindez azt bizonyítja, hogy a lelki tényezőknek erős kihatása van a testi működésünkre, akár még a betegségeink kialakulásához is hozzájárulhatnak. Sőt, ma már tudjuk, hogy bizonyos betegségek esetén az érzelmi tényezőknek kiemelt szerepe van: például szívinfarktus, gyomorfekély.

Manapság egyre inkább hangsúlyt kap az az elképzelés, hogy a termékenységi problémák nagy része is lelki okokra vezethető vissza.

Szerencsére ezek a bizonyos pszichés okok "előbányászhatóak" és feldolgozhatóak.

Ebben pedig egy új módszer lehet a segítségedre, amely az eddigiektől eltérően a termékenységi problémáidnak nem a testi, hanem a lelki okait próbálja felderíteni.

A módszerhez pedig egy könyv formájában juthatsz hozzá, amelynek a címe: Ha lelki ok miatt késik a baba.
 

"Drága Krisztina!

Szombaton délután megkaptam a könyvet és vasárnap már be is fejeztem (először, mert még biztosan százmilliószor el fogom olvasni). Hát mit is mondhatnék igy elsőre...nagyszerű könyv, a Jóisten áldja meg érte...Úgy érzem hogy utat mutatott nekem, hogy merre tovább, és ez nem a hormontartalmú gyógyszerek hada...Vannak témák, amik már nagyon régóta foglalkoztatnak, de így konkrétan meg sosem foglalkoztam velük. Az igazat megvallva ez a könyv segitett abban, hogy egy olyan területre is fókuszáljak, amit mostanáig teljesen kizártam...ez a lelkem és a lelki békém. Tudom, hogy a könyv hatására megváltozik jó irányba a párkapcsolatunk és remelhetőleg az egész életünk is.
Nagyon szépen köszönöm!
Szép napot!"

Ági

Hogyan segíthet neked a teherbeesésben ez a könyv?

- A meddőségi problémákat egy új, az orvosod által nem ismert nézőpontból közelíti meg: a lelki oldalról. Olyan információkat tudhatsz meg a teherbeesés lelki hátteréről, amelyeket még sehol sem hallhattál.

- A könyv segítségével beazonosíthatod mindazokat a lelki gátakat, amelyek megakadályozhatják, hogy teherbe ess, és amelyeknek a létezését még csak nem is sejted. Vagy ha tudsz is róluk, álmaidban sem gondolnád, hogy épp ezek miatt késik a gólya.

- Megtudod, mi is az az anyai minta, és mit jelent a várandósságod szempontjából, hogyan befolyásolhatja a teherbeesésedet.

- Felfedezed a hitrendszereidet, amelyeket kiskorodban a közvetlen környezetedből gyűjtöttél be, és amelyek nagyszerűen alkalmasak arra, hogy akadályozzanak abban, hogy kismama légy. És ha már rájuk bukkantál, egyúttal gyakorlatok segítségével segít ezek átalakításában is.

- A stresszről szóló elmélet és gyakorlatok segítségével megtanulod csökkenteni a rád nehezedő stresszt, amely a fogantatás egyik legfőbb akadálya.

- A könyv segít az esetleges korábbi vetéléseid feldolgozásában, így lehetővé teszi, hogy egy új lélek érkezzen az életedbe.

- Megtudhatod, hogy miért akadályozhatja, hogy kismamává válj:

•    ha nem tervezett babaként jelentél meg a szüleid életében
•    ha a szüleid fiúnak vártak
•    ha a születésed nem volt komplikációmentes
•    a szüleid válása
•    a szüleid veled kapcsolatos elvárásai
•    a túlzott precizitásod, esetleg tökéletességre törekvésed
•    az édesanyád túlzott gondoskodása
•    a párkapcsolatod minősége, az ezzel kapcsolatos elhallgatott gondolataid
•    az édesanyádtól tanult mintáid
•    a testednek (vagy bizonyos részeinek) az elutasítása
•    a tnőiességgel kapcsolatos elképzeléseid, mintáid, stb.

- Megtanulod másképp nézni a betegségeidet, megtanulod értelmezni az üzeneteiket, és ezáltal könnyebben megbirkózhatsz a saját, fogantatást akadályozó betegségeiddel.

- A könyvben rejlő ismeretek alapján megvizsgálhatod a párkapcsolatodat ezúttal a tudatalatti oldaláról is, és kiderítheted, vajon esetleg valamilyen párkapcsolati probléma akadályozza-e a baba érkezését.

- Megismerkedhetsz a meddőség spirituális nézőpontjával, amely segít átvészelni a kisbabád érkezéséig hátralévő, hiábavalónak tűnő, várakozással teli időt.

- Megismerkedsz a vonzás törvényével is, és gyakorlatokat is találsz, amellyel bevonzhatod az életedbe a kisbabádat.

- Kicsit bepillanthatsz a férfi meddőség pszichés hátterébe, ami hasznos lehet, ha a vizsgálatok szerint a párod oldaláról kell kicsit megtámogatni a fogantatást.

- És nem utolsósorban: segít, hogy újra hinni tudj abban, hogy te is hamarosan anya leszel, és segít, hogy elkeseredett, görcsösen síró asszonyból ismét pozitívan gondolkodó nővé alakulhass.

Össze vagy zavarodva, kétségbeesésedben már magad sem tudod eldönteni, miért adj ki pénzt, mit próbálj még ki, hogy végre teherbe ess?

Akkor azt javaslom, olvasd el ezt a könyvet, amely egy fél nőgyógyászati vizsgálat árába kerül, de a hosszú távú hatása pénzben nem mérhető.  megjelenése óta pozitív visszajelzések sokaságát kapom azoktól a nőktől, akiknek megváltoztatta az életét.

Miért lesz jó Neked, ha elolvasod ezt a könyvet?

Mert segít, hogy mielőbb átélhesd az anyaság örömét, hiszen te már régóta úgy érzed, hogy készen állsz rá. (A könyv elolvasásával pedig remélhetőleg megteszed ehhez az utolsó lépéseket is.)

Mert egy orvos, barát vagy pszichológus sem ért meg annyira, és tud úgy segíteni, mint az, aki maga is átélte és a saját bőrén tapasztalta a meddőséggel járó érzelmi hullámvölgyeket.

Mert bár úgy érzed, hogy minden hónapban megadtátok a kellő esélyt a baba megfoganásához, a könyv elolvasásával válhat ez teljessé: hiszen akkor nemcsak testileg, hanem lelkileg is fel tudtok készülni maximálisan a baba fogadására.

Mert a köny elolvasása után megszűnnek az ehhez hasonló gondolataid: "biztosan azért nem esem teherbe, mert korábban évekig nem akartam gyereket, vagy azért, mert talán mégsem nekem való az anyaság".

Mert miután már minden gyógyteát és vitamint kipróbáltál, amit az interneten ajánlanak, ideje,  hogy a lelkedet is csúcsformába hozd, és kidobálj belőle mindent, ami akadályozhatja, hogy végre anya légy.

Semmi rábeszélés, semmi tukmálás, csak egy kis segítség, ha szeretnél te is könnyedén teherbe esni, mint mások.

Vajon szükséged van erre a könyvre? Jó eséllyel igen, ha:

Még csak most vágtok bele a "babaprojektbe", mert így hamar túlestek az esetleges lelki akadályok feldolgozásán, és remélhetőleg kevesebbet kell várnotok a gólya érkezésére, mint másoknak.

Ha csalódottak vagytok, mert már jó ideje vártok a kisbabátok érkezésére, hiába. Már mindent kipróbáltatok, ami csak a neten fellelhető, mégsincs eredmény. Ez esetben talán pont ez a könyv fog segíteni abban, hogy végre pozitív legyen a teszt, hiszen eddig valószínűleg csak a hormonokkal, ovulációval, hőmérőzéssel - tehát a termékenységi problémák testi oldalával foglalkoztatok. Itt az ideje megpróbálkozni a lelki oldal rendbe rakásával, hátha épp ez vezet eredményre.

Ha orvosi beavatkozások (pl. inszemináció, lombikbébi program) előtt álltok, mert a könyv elolvasásával elősegíthetitek az említett eljárások sikerességét. Több vizsgálat bizonyítja, hogy ha a nőnél a stressz és a szorongás szintje csökken, nő a teherbeesés esélye.

Aki már olvasta:

„Miután elolvastam a könyvet, úgy érzem, hogy ez nem csak könyv, ez több mint egy könyv! Miért is? Mert olvasmányos, elgondolkodtató és ezáltal reményt adóan segítő, ezért én inkább BABI-nak (Babát Akarók Bibliájá-nak) nevezném. Nem elég csak egyszer elolvasni, ennek a helye az éjjeli szekrényen vagy a könyvespolc azon részén van, ahonnan bármikor leemelhető. Én ezt a művet (nevezhetném akár így is, de nekem jobban tetszik a BABI) nem csak a „babát akarók”-nak javaslom, hanem szeretettel ajánlom családtagjaiknak is. Ugyanis összeszedett gondolataiddal megmutatod, hogy mi zajlik le (zajlódhat le) egy gyermeket akaró nőben és véleményem szerint ajánlatos, ha mindezt a környezete is ismeri. Köszönöm ezt a csodás ajándékot!" 

Irén

"Pár hónapja rendeltem egy könyvet a www.babatakarok.hu oldalról, a címe: Ha lelki ok miatt késik a baba. (Egy édes kisbaba van az elején, tiszta rózsaszín minden, olyan jó ránézni... hátha bevonzza az ember. :) Úgy éreztem, hogy eljött az idő, hogy ezt megrendeljem akkor. Már az első 5-10 oldalon magamra ismertem, és sokat gondolkodtam olvasás közben is. Meg sok post-it-tel láttam el azokat az oldalakat, amelyek nagyon megfogtak, és bármikor felcsapom, el tudom olvasni. Mit ne mondjak, szép színes lett így a könyv. :)" 

Timtsi

"Azt érzem, hogy sokkal nyugodtabb a lelkem, mióta a Babát akarok oldalról megvettem a könyvet. Sok minden van benne, amin el lehet gondolkozni, és át lehet értékelni."   

Edit

"Egy hete olvastam el a könyved, ami nagyon nagy hatással volt / van rám. Éppen pihenni voltunk a kedvesemmel Egyiptomban, nagyon sokat dolgozunk, és néha kell a lazítás. Személyes oka van természetesen, hogy elolvastam, és bevallom neked, hogy nem számítottam arra, hogy ma bárki is Magyarországon erről a témáról ennyire átfogó és hiteles könyvet tud írni. Hozzá kell tennem, olyan embereknek is ajánlottam már, akiknek van gyermekük, és semmilyen gondjuk nem is volt soha a gyermekvállalással. Úgy gondolom, sok olyan gyermekkorban összeszedett "lelki problémára" világítasz rá, aminek a felismerésében segítesz, és mivel sokan nem szívesen kérnek segítséget, így feloldhatnak sok olyan blokkot, amelyeknek a létezéséről mit sem tudnak, csak érzik, hogy nincsenek a helyükön, hogy valami nincs rendben az életükben."  

Zsanett

"Nem tudom, hogy konkrétan része lennék-e a könyv célközönségének. 25 éves vagyok, még nem vagyok férjnél, viszont régebb óta párkapcsolatban élek. Az utóbbi időben egyre inkább foglalkoztat a gyermekáldás kérdése, nemsoká én is a várandós anyukák táborát szeretném gyarapítani. Mikor kézbe vettem a könyvet, úgy gondoltam, átlapozom, majd később esetleg alaposabban is átolvasom, de be kell valljam, annyira megtetszett a stílus, ahogy ír, hogy egy ideig le sem tettem a kezemből. Több ponton is bólogatva helyeseltem a leírtakon - summa summárum: nagyon köszönöm a könyvet, nagyon érdekesnek és hasznosnak találom! Remélem, hogy ha most elolvasom tüzetesen, és megfogadom a benne leírt tanácsokat, néhány év múlva nem kell a meddőség problémájával megküzdjek."   

Imola

"Köszönöm a könyvet, nekem nagyon tetszett. Nagyon sok számomra hasznos dolog van benne, hozzáteszem, hogy a felét szinte végigbőgtem, mert előtörtek emlékek, de ezt mindenképpen jó értelemben írom le :).  Sajnos azóta már kiderült hogy egy velem született rendellenesség akadályozza a teherbeesést :(   Remélhetőleg műtéttel tudnak segíteni,mindenesetre a könyv sokat segített a pozitív gondolkodásban is :) A legjobban egyébként a könyv hangneme tetszett, nem egy szárazon megfogalmazott tényhalmaz, hanem amikor olvastam úgy ereztem hogy tényleg hozzám szólsz az oldalakon keresztül :) 

Köszönöm hogy hozzájuthattam ehhez a nagyszerű könyvhöz. Tovabbi jó munkát és sok sikert kívánok."

Marcsy

Amit bónuszként megtapasztalhatsz a könyv elolvasásával: 

1. Könnyebb lesz a fogantatásig tartó idegőrlő várakozás. Ezen időszakot - ha dolgozol magadon - stressz-mentesítheted (amellyel ugye a fogantatást segíted elő) és a hozzáállásodat tehetetlenből ismét reménytelivé és várakozásteljessé változtathatod.

2. A majdani várandósságod könnyebb, és remélhetőleg rosszullétektől mentes lesz, mert azok a problémák, amelyek a közhiedelemmel ellentétben a terhesség alatt a rosszulléteket okozzák, nem testi, hanem lelki eredetűek. Ezekkel a problémákkal pedig a könyvnek köszönhetően már a várandósságod előtt megbirkózhatsz, tehát te lehetsz a rosszullétek nélküli, boldog és kiegyensúlyozott minta-kismama.

3. A szülés is könnyebb lesz, mert kevesebb szorongással kell megbirkóznod.

4. Jobb lesz a kapcsolatod a kisbabáddal mint más édesanyáknak, mert könnyebben meg fogod érteni a szükségleteit, mint azok az anyukák, akik sosem olvasták ezt a könyvet. Ráadásul nem árt, ha tudod, hogy a kisgyermekek 6-7 éves korukig leképezik a betegségeikkel az édesanyjuk tudattalan mélyére süllyesztett problémáit. Egy anya annál jobbat nem is tehet a gyermekével, mint hogy megadja neki a lehetőséget arra, hogy az élete első éveit felhőtlenül boldogan, ne pedig az anyja szorongásainak a középpontjában töltse.

Mennyibe kerül?

A 260 oldalas, hiánypótló könyv bruttó ára:
 

4 600 Ft.

És egy jó hír: ha most megrendeled,
 

belföldi megrendelés esetén a postaköltséget mi álljuk!

Fizetési lehetőségek: átutalás vagy postai csekk. Miután kitöltötted a megrendelő űrlapot, kapni fogsz egy proforma számlát, amely tartalmazza a fizetéshez szükséges adatokat. Amint beérkezik a könyv ára, azonnal postázzuk a számodra.
 

Ha eleged van a tehetetlenség érzéséből, tegyél ellene! Vedd a saját kezedbe a sorsod irányítását, és rendeld meg ezt a könyyvet.

RENDELD MEG MOST!
 

A megrendelő űrlap kitöltéséhez kattints ide:

MEGRENDELÉS
 

Ha érdekel, ide kattintva belekukkanthatsz a könyv tartalomjegyzékébe: TARTALOMJEGYZÉK

(Személyes vásárlási lehetőségek megtekintéséhez kattints ide: személyes vásárlás.)

A könyv szakmai lektora Faragó Melinda, pszichológus, család- és rendszerállító.
A könyv szerzőjének web oldala: www.szeghykrisztina.hu


Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is