Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

A füvesember babaváró teakeveréke

Gyuri bácsiról, a bükki füvesemberként emlegetett gyógynövény szakértőről már sokat hallottam a cukorbetegség gyógyteával történő kezelése kapcsán. Csak mostanában fedeztem fel, hogy számos teakeveréke mellett a meddőségi problémákra is összeállított  egyet, „Babaváró tearendszer” néven.

Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik már régóta várnak a gólya érkezésére, szeretnének valahogy kicsit besegíteni a természetnek, de nem igazodnak ki a termékenységet  fokozó gyógynövények között.

Mit kell tudni Gyuri bácsiról?

Kevesen rendelkeznek olyan mély és sokrétű tudással a gyógynövényeket illetően, mint ő. Még az óceánon túlról is érdeklődnek utána a betegek, és gyakran közölnek vele riportokat  újságokban, tv műsorokban.

Gyuri bácsi még a nagymamájától, egy mindentudó javasasszonytól tanulta meg a gyógynövények titkát. A rá hagyományozott tudást nem rejtegeti. Több, mint 150 féle gyógynövényt ismer és alkalmaz, és mindenkin segít, akin tud. Többek között a termékenységi problémákkal küzdő nőkön is.

Babaváró program

Gyuri bácsi a „babaváró” programjában három alapelvet követ:
1. meg kell tisztítani a leendő anya szervezetét a káros anyagoktól
2. a majdani anyuka méhfalát erősíteni kell, és növelni kell a leendő apa spermium termelését
3. serkenteni kell a nemi hormonok termelését.

Ezt három, egymást követő lépésben kell végrehajtani. A program során a leendő anyának gyógyteát, az apajelöltnek pedig a gyógytea mellett tojás sárgáját és barna sört kell fogyasztania. (Ez utóbbi jó motiváció lehet a párodnak, hogy hajlandó legyen elvégezni Veled a programot. )

Szerencsés esetben már az első két lépés alatt/követően létrejöhet a várandósság. Erről Te is meggyőződhetsz, mielőtt belevágnál a programba. Számos „babás” fórumon olvashatod a várandós nők sikertörténeteit, akik Gyuri bácsi teakeverékének köszönhették a kisbabájukat.

A Babaváró program részletes leírását, illetve a teakeverék árát és a rendelés módját itt találod meg: Gyuri bácsi gyógyteái

Személyes tanácsadás

Ha szeretnél inkább személyre szabott információkat kapni, akkor személyesen is felkeresheted Gyuri bácsit. A tanácsadásokra nem kell bejelentkezni, érkezési sorrendben fogadja a hozzá fordulókat. A tanácsadások helyét és időpontját a honlapján megtalálhatod.

És hogy mitől más Gyuri bácsi gyógyteája, mint a többi teherbeesést elősegítő teakeverék? Talán a rá hagyományozott, generációkon átívelő ősi tudás miatt. Vagy talán azért, mert a gyógynövény keveréket nem nagyüzemi környezetben állítják elő. A Bükk hegységben, természetes környezetben gyűjtik az alapanyagokat, és a teakeverékeket kézzel válogatják össze. De legyen ez Gyuri bácsi titka. Számunkra az a lényeg, hogy a füvesember babahozó-gyógynövény-varázslata a lelkes fórumbejegyzések alapján úgy tűnik, hogy működik.
 

Szeghy Krisztina
Családsegítő konzulens, pszichológiai mentor

Késik nálatok a gyermekáldás? Azt gondolod,  lehet, hogy ennek lelki oka van? Akkor érdemes megnézned, hogyan és miben segíthet a Babahívogató Program, amellyel a termékenységi problémák lehetséges lelki okait próbáljuk feltárni közösen a leendő anyukával és / vagy apukával: 

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba

Szeghy Krisztina
Pszichológiai mentor, családsegítő konzulens
20/255-62-69
szeghykrisztina [at] gmail [dot] com
www.szeghykrisztina.hu


 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is