Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Gergely Vera

 

Gergely Vera

Babaprojekt és hormonegyensúly tanácsadó

www.babaproject.hu, www.szulniakarok.hu

 

 

Hormonegyensúly tanácsadóként hivatásom fő területe az, hogy a leendő kismamának és párjának segítsek. Munkám a nőgyógyász hozzáértő munkáját nem helyettesíti, hanem kiegészíti azt. Lehetőség van személyes konzultációra, amikor meghallgatom a problémát, átnézzük a leleteket, a nőgyógyászati betegségek hátterét megbeszéljük, tanácsot adok, hogyan tovább.  A kismamát végig kísérem az útján, egészen a szülésig. Aki nem budapesti, annak e-mailes, vagy telefonos konzultációt biztosítok.

A hormonegyensúly tanácsadás kiemelkedő helyet foglal el munkámban, mert sok hormonrendszert befolyásoló tényezőről nem tudnak az emberek, viszont egészségünk érdekében ismeretük nagyon fontos lenne!  Akkor is ha már nem akarunk gyermeket, és akkor is ha szeretnénk teherbe esni és gyermekünk egészségét már a fogantatástól kezdve védeni akarjuk.

A babaprojekt mellett a változókorú hölgyekkel is foglalkozom, mert lehet segíteni a kellemetlen tüneteken és érdemes is, egészséges és teljes életet élő nőknek maradnunk!

Emellett létrehoztam egy információs oldalt, ahol olyan fontos tudnivalókra hívom fel a leendő szülők figyelmét, melyek kis odafigyeléssel orvosolhatók, illetve olyan termékeket teszek elérhetővé, amelyek használata kicsit „besegít” a természetnek, de nem zavarja meg a szervezetet, az endokrin rendszert.

 

Itt kérdezhetsz szakértőnktől, illetve megtekintheted az általa adott válaszokat: 

KÜLDJ EGY KÉRDÉST SZAKÉRTŐNKNEK!

 


Vissza a címlapra

Vissza a szakértők oldalára
 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is