Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Ez bizony nem kevés!

Örömmel jelentem, sokan lettünk. :) A Babát akarok! oldal felhasználói immár több, mint ezren vannak, és a facebook-os követők száma is elérte a mai napon a 150 főt. Ezt megünnepelendő úgy gondoltam, hogy a mi szuper kis közösségünk tagjai között kisorsolok két példányt a Ha lelki ok miatt késik a baba című könyvből. (A könyvről bővebben itt olvashatsz: Ha lelki ok miatt késik a baba, a tartalomjegyzékébe pedig itt kukucskálhatsz bele: Tartalomjegyzék)

Ha Te is szeretnél nyerni egy példányt, a következő a teendőd:

1) Ha az oldal felhasználói között vagy, lépj be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal a Babát akarok! oldalára, majd kattints a most olvasott bejegyzés alján lévő „új hozzászólás” linkre, és írj egy rövid üzenetet a többi felhasználónak. (Természetesen bármit írhatsz, de ötletként azért feldobom, hogy mivel itt babára vágyó sorstársak közösségéről van szó, egy lelkesítő, kitartást erősítő mondat biztos mindenkinek jól esne. :) De ötleteljetek ti is nyugodtan, csak kreatívan. :))

2) Ha a facebook-os követők táborát gyarapítod, lájkold az Ez bizony nem kevés! bejegyzést a facebook oldalán.

Az oldal regisztrált felhasználói között, illetve a facebook-os követők között 1-1 példány kerül kisorsolásra a fent említett könyvből. A sorsolás hétfőn– remélhetőleg immár egy szép tavaszi napon – délelőtt 10 órakor lesz, az eredményről természetesen mindenkit értesíteni fogunk.

Szeretettel üdvözöllek:
Szeghy Krisztina

ui.: felhívnám a figyelmet a fórum adta lehetőségekre: nem kell egyedül éreznetek magatokat a problémáitokkal, nyugodtan megbeszélhetitek őket egymással, illetve tanácsokat is kérhettek-adhattok egymásnak. A fórumot itt érhetitek el: Fórum.  A legújabb hozzászólásokat az oldalra belépve mindig láthatod a jobb oldalon megjelenő „új hozzászólások” oldaldobozban.

ui. 2.: Kövessetek minket a facebook-on is, ahol folyamatosan közzétesszük a legfrissebb híreket a nagyvilágból: termékenységi problémákkal kapcsolatos felfedezéseket, „gólyacsalogató” tippeket, stb. A facebook rajongói oldalhoz itt csatlakozhatsz: http://www.facebook.com/babatakarok

Megvannak a nyerteseink!


Köszönjük mindenkinek a hozzászólásokat. :) Ma kisorsoltuk a nyerteseket. Az oldal felhasználói közül marcsy0201, míg a facebook-os lájkolók közül Hornyacsek Andrea nyert. Kérjük szépen a nyerteseket, hogy a postázáshoz szükséges adataikat küldjék el az info [at] babatakarok [dot] hu e-mail címre. Gratulálunk! Szeghy Krisztina ui.: aki nem nyert, az se keseredjen el, a könyv egyenlőre továbbra is postaköltség nélkül rendelhető a Babát akarok! oldalán keresztül.

:)


Ezuton is nagyon koszonom :) Szinte biztos vagyok benne hogy hasznomra lesz a konyv hiszen mar 2 eve probalkozunk az eredmenyek rendben vannak es egyenlore nem tortenik semmi de tudom hogy sikerulni fog :) 

:)


Sziasztok! Mi is mar 2 eve probalkozunk sikertelenul,nem tudjuk mi a gond.De nem adjuk fel es Ti se tegyetek mindenkinek sikerulni fog a baboca most mar,itt a tavasz jon a jo ido ugyhogy hajra apara fel :)

2012


2012 a babák éve!!!  Idén mindannyiunknak össze fog jönni, hisz annyit vártunk rá. Csak pozitvan, nyugodtan.

:)


Kedves Többiek! Itt a tavasz! Menjetek sokat sétálni a természetbe, lazítani, feltöltődni, mert a babának, aki nem sokára megfogan, vagy talán már ott is van, szüksége lesz ám az energiára!!:)

Ne add fel!


"Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul!" Kitartást és erőt kívánok minden babát akarónak!!!

Minden hónapban újra és újra


Minden hónapban újra és újra csalódok.De mindig merítek erőt belőletek és a párom is nagyon sokat segít lelkileg.Kitartást mindenkinek.

Jöjjön a Gólya :)


Mindenkinek nagyon drukkolok, aki szeretne babát! Fel a fejjel, kitartás, soha nem szabad feladni!

kitartás!!!!


Hát ez bizony nem kevés de minden nőnek sikerülni fog!!!! Mindenki csak pozitívan!!!! Sok erőt kitartás kívánok mindenkinek!

Bárcsak!!!


Bárcsak!!!

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is