Töltsd le most!

 

INGYENES MINIKÖNYV!

 

A hormonműködés befolyásolása természetes úton

Töltsd le itt: Hormonműködés befolyásolása

Adatkezelés

Az oldal használatával elfogadod az Adatkezelési szabályzatban írtakat. 
A szabályzatot itt tudod elolvasni: 
Adatkezelési szabályzat

Navigáció

Szavazás

Mióta próbálsz teherbe esni?:
A webhelyet a Drupal - egy nyílt tartalomkezelő rendszer - működteti

Csipkebogyóval a hideg (és a meddőség) ellen

Megérkezett a meteorológusok által megjósolt nagy hideg, és vele együtt a dilemma: vajon melyik C-vitamin a leghatásosabb a vöröslő és csöpögő orrok ellen? Elég a 250 mg-ost megvenni? Vagy az 500 mg-os verzió jobb lenne? Esetleg az 1000 mg-ost válasszam?! Ha ki akarsz kerülni a számok bűvköréből, csak dőlj hátra a székben, és igyál egy kis csipkebogyó teát: ezzel máris megoldottad  a kérdést. Ráadásul tabletta-mentesen, olcsón és abszolút természetes úton.

Kiemelkedő C-vitamin tartalom

Kutatások kimutatták, hogy a csipkebogyó sokkal több vitamint tartalmaz, mint bármely gyümölcs, vagy zöldség. Még a citromnál is többet! De nem ez az egyedüli értéke: számos egyéb, a szervezted számára kitűnően hasznosítható anyagot is tartalmaz, például vasat, magnéziumot vagy meszet.

C-vitamin és meddőség

Amellett, hogy a C-vitamin (és így a magas C-vitamin tartalmú csipkebogyó is) az immunrendszered aktivizálásával védelmet nyújthat a betegségek ellen, bónuszként termékenységet fokozó hatással is bír.

Az ezzel kapcsolatos vizsgálatot Dr. Masao Igarashi (Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika, Gunma Egyetem, Japán) japán kutató végezte. Egy klinikai vizsgálatba 42 olyan nőt vont be, akiknek már hosszabb ideje nem volt peteérésük. A C-vitaminnal kezelt nők 40 %-ánál a kezelés hatására újra beindult a peteérés, és 20 % -uk később várandós is lett.

Beszéld rá a párodat is!

A C-vitamin nemcsak a női termékenységre van kedvező hatással. Számos vizsgálat igazolta, hogy a C-vitamin fokozza a spermiumok minőségét és mozgékonyságát. Nem véletlen, hogy a férfi nemzőképességet fokozó termékek többségében a C-vitamin az egyik hatásos összetevő.

Milyen formában fogyaszd?

Ha tudsz, szerezz be házi készítésű csipkebogyó lekvárt. Nem csak finom, de egészséges is. Ez a teljesen érett csipkebogyó termésből készül.

Mivel az augusztus végi csipkebogyó-szüretről már lekéstél, a teához már csak bolti, "dobozos" verzióban férhetsz hozzá.  A teát a megszokottal ellentétben nem forró, hanem hideg vízben kell áztatni, hogy ne vesszen el az értékes vitamin tartalom.

Van káros hatása?

Mint mindent, ezt is csak mértékkel szabad fogyasztani. Nagy mennyiségben, hosszabb időn keresztül alkalmazva hasmenést okozhat, és a vesét is megterheli. Vesebetegek használat előtt mindenképpen konzultáljanak a kezelőorvosukkal!

Szeghy Krisztina
Családsegítő konzulens, pszichológiai mentor 

További információ rólam és az általam végzett Babahívogató Programról: 

Babahívogató Program - hogy mielőbb jöjjön a baba

 
Közvetlen elérhetőségeim:
20/255-62-69
info [at] babatakarok [dot] hu

 

Hiánypótló könyv!

HOGY JÖJJÖN A BABA!

 

Igen, engem is érdekel, miben segíthet nekem ez a könyv!

IDE KATTINTVA MEG IS NÉZEM!

Belépés

Legyél velünk itt is